BrigandZe Rugby Compagnie: Meer dan 15 Jaar plezier en vriendschap

BrigandZe Rugby Compagnie verrijkt al meer dan 15 jaar het leven van vele leden door hen de kans te bieden om de kracht en vreugde van rugby te ervaren. Sinds 2021 zijn we trots gevestigd in een prachtig nieuw complex, waar we in korte tijd een professionele jeugdwerking hebben uitgebouwd voor alle categorieën.

Ons Uitgebreide Rugby Aanbod

Bij BrigandZe Rugby Compagnie hebben we een breed scala aan rugby-activiteiten, passend bij de diverse interesses en niveaus van onze leden:

  • Jeugdrugby: Vanaf U6 tot U18 bieden we jeugdtrainingen en competities aan, zodat jonge spelers kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.
  • Mannen- en Vrouwenrugby: Ons mannen- en vrouwenteam biedt de perfecte omgeving voor iedereen die de uitdaging van contactrugby wil aangaan, ongeacht je ervaringsniveau.
  • Touch Rugby: Voor degenen die liever een minder intensieve vorm van de sport spelen, bieden we touch rugby aan. Hier zijn de contacten op het veld zacht, maar naast het veld ontstaan de krachtigste banden.
  • Veteranenwerking: Voor dames en heren die hun liefde voor rugby willen blijven uitoefenen, hebben we een actieve veteranenwerking, waar sport en gezelligheid hand in hand gaan.
Ontdenk hieronder wanneer iedereen speelt en kom gerust eens proberen